ShapeCrew bygger parken i år!

I år har Grong Skisenter vært så heldige å fått til en  avtale med Clinton Butcher, tidliger parkbygger i Tirilparken på Geilo, og hans ShapeCrew om bygging av parken inkl. en Reshape etter vinterferien

Shaperen fra Melbourne har bosatt seg på Geilo med sin familie og bygger parker rundt omkring i Norge når han ikke er opptatt med store events som X-games. Butcher er tidligere parkansvarlig på Geilo og kommer til å være delaktig i planleggingen og utforming av parken. Så kommer de tilbake litt ute i sesongen og gjør en Reshape. Da vil også Afterbang gjengen komme og vi satser på å få til et skikkelig kult Parkarrangement med Slopestyle og andre øvelser.
Dette kommer til å bli et kjempespennende park tilbud for alle aldre og ferdighetsnivå.

Se mer hva ShapeCrew har gjort her!