Frivillig løypeavgift

De aller fleste av oss ønsker best mulig kvalitet på skisporet vi skal gå i. For at denne kvaliteten skal kunne garanteres, må det brukes mye tid og et stort mannskap. Dette koster arbeidet koster mye, og i den forbindelse har det blitt opprettet et spleiselag mellom flere forskjellige aktører som er opptatt av gode langrennsløyper i Heia-Bjørgan – Geitfjell området

Det innføres nå en frivillig løypeavgift der brukerne av løypene kan bidra. Vi håper at flest mulig vil være med å sikre en god kvalitet gjennom hele vinteren. Dette er til glede for både små og store!

Betal kr. 200,- pr person (eller frivillig sum) til konto: 4448.14.58967

 

Tusen takk for ditt bidrag og god tur!

Kversjøen

Disse aktørene er med:
Grong kommune, Grong skisenter, GIL Langrenn, Heia Gjestegård, Snåsa kommune, Snåsa idrettslag, Bjørgan Caravansenter, Bjørgan hytteforening, Bjørgan Hyttetun, Grong skiservice og Bjørgan sportssenter