ShapeCrew bygger parken i år også!

Vi gjentar suksessen og inviterer Clinton Butcher, parkbygger til de fleste Norgescuper og også tidligere for Tirilparken på Geilo, og hans ShapeCrew til å bygge parken inkl. en Refurb i uke 9.

Shaperen fra Melbourne har bosatt seg på Geilo med sin familie og bygger parker rundt omkring i Norge når han ikke er opptatt med store events som X-games. Butcher er tidligere parkansvarlig på Geilo og kommer til å være delaktig i planleggingen og utforming av parken. Så kommer de tilbake litt ute i sesongen og gjør en Reshape. Da vil også Afterbang gjengen komme og vi satser på å få til et skikkelig kult Parkarrangement med Slopestyle og andre øvelser.
Dette kommer til å bli et kjempespennende park tilbud for alle aldre og ferdighetsnivå.

Parkbyggingen begynner så snart vi har fått nok snø til å begynne å bygge hopp!

Se mer hva ShapeCrew har gjort her!