Endelig åpner vi !

Lørdag 9 januar kl 10 åpner vi familiebakken for besøkende ved Grong Skisenter. Åpningstidene for lørdag 9 januar og søndag vil være kl 10-16. 
Det er produsert mye snø, men vi vil fortsette jobben inn mot helga for å se om vi også kan åpne paradistrekket i tillegg. Dette vil vi komme tilbake til så snart vi ser om vi får produsert og bygd bakken klar for besøkende.

Det vil være mulighet til å hente sesongkort som er kjøpt ved Skiutleien på fredag 7. januarmellom  kl 18-20. 

I samråd med kommuneoverlegen i Grong har vi kommet frem til at det vil være begrensninger på antall i bakken og de vi kan ha innendørs på varmestue/kafe.  Ått-kanten vil være åpen begge dager, slik at vi får utnyttet den kapasiteten vi har tilgjengelig. Det vil kun være mulighet for en kohort/familie pr bord i varmestue og ått-kant.

Covid-19
Grong Skisenter er opptatt av å legge til rette for en trygg og best mulig sesong 2020-2021 slik at både gjester, ansatte og lokalmiljøene opplever trygget, og at driften kan opprettholdes i størst mulig grad. Vi har alle et ansvar for å bidra til å begrense smitte, beskytte de mest sårbare blant oss, og bidra til at aktiviteter og næringsliv kan holdes i gang.

Det er tre grunnpilarer for å bremse smittespredning som skal følges overalt:

1. Syke personer og personer i karantene skal holde seg hjemme
2. God hånd- og hostehygiene og godt renhold
3. Holde 1 meters avstand til andre enn dine nærmeste og generelt redusere kontakt mellom personer.

Skulle det skje endringer med ulike ting vil vi informere via vår nettside og fb-side.