Restriksjoner på salg av heiskort

Fra i dag av er skisenteret pålagt restriksjoner med tanke på det smittetrykket som er i Grong, samt at det er sporadisk smitte i kommuner rundt oss. I samtale med kriseledelsen og kommuneoverlege i Grong har det blitt besluttet følgende endringer i 10 dager fremover:

Servering:

Da smittefaren er størst ved innendørs aktiviteter/opphold av lengre varighet, må innendørs servering og bespisning opphøre fra nå og 10 dager frem i tid.

Bestilling, servering og bespisning som kan gjennomføres uten at publikum må oppholde seg inne, tillates. Dette med forbehold om at en kan opprettholde anbefalte smittevernstiltak, slik som avstand og håndhygiene.

Det vil bli etablere en mulighet for å handle kiosk og matvarer gjennom luke ved inngangen på oversiden av varmestue. Dette vil ha noen begrensninger, men vi skal prøve så godt vi kan med å opprettholde tilbud.

Ski/Antall besøkende:

Antall dagskort som kan selges er satt til 250 pr dag. Reduksjon i salg av dagskort er gjeldende fra i dag, og gjeldende i 10 dager frem i tid. Av denne grunn vil det kun være mulig å kjøpe dagskort på lørdag og søndag, og de andre alternativene er tatt bort (weekend, 2 dager osv.)

De som har sesongkort kan benytte seg av anlegget, da de er regnet inn i restriksjonen til tilgjengelige dagskort pr dag.

Alle heiskort må kjøpes på vår hjemmeside og det må skje før man reiser til skisenteret, slik at man er sikker på at man får tilgang til heiser. Alt av billettsalg på skisenteret vil bli stengt.

Annet:

Kommunen mener å ha en bra oversikt over smitten, men har ikke fått svar på den massetestingen som ble gjort i går. Derfor er det fortsatt en viss fare for tilfeller med uoppdaget smitte i Grong.

♥️ Heldigvis er Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet helt enige med hverandre om at det er lav smitterisiko å være på ski.

Allikevel minner vi alle våre kjære gjester på at det nå er SVÆRT viktig at dere hjelper oss å overholde krav til avstand og andre smitteverntiltak i heisen, i køen og alle andre steder.

Slik at vi fortsatt kan holde åpent skianlegg og nyte den fine vinteren. Hold ut, så skal vi holde åpent så lenge vi kan ♥️

Sist, men ikke minst: hold deg hjemme hvis du er syk, vaske hender ofte og hoste i albuen, og sist, men ikke minst IKKE dra på ski hvis du er i karantene. 😷