Skiskole i vinterferien !

Grong Skisenter tilbyr 2-dagers skiskole i vinterferien i samarbeid med Grong IL Alpint, onsdag 24 og torsdag 25 februar.

Gjennom et to dagers kurs er målet at barna skal utvikle grunnleggende skiferdigheter gjennom skileik. Våre instruktører sørger for et variert aktivitetsprogram tilpasset barnas ferdighetsnivå. Formålet med skiskolen er å lære barna skiteknikk slik at de kan oppleve skiglede i alpinbakken. Etter gjennomført kurs vil innmelding i Grong IL Alpint være en fin videreutvikling om ønskelig. Alpinbakken er en god og trygg arena for aktivitet og lek for barn og voksne.

Deltagere på skiskolen må ha fylt 6 år og ha egne alpinski,  støvler og hjelm. Maks 15 barn og min 5 deltagere. Pris kr 990 inkl heiskort begge dagene.

Kurset blir gjennomført med familieheisen som startpunkt. Etter hvert som ferdighetene øker besøker vi parken og andre traseer. Oppmøte kl. 1100 ved varmstua (se etter Grong Alpint beach-flagg) for utdeling av vest. Foreldre kan være med under oppstarten. Det blir 4 timer begge dagene med et par pauser, derav lunsj. Deltagere må selv ordne med skiutstyr. Det er mulig å leie ski, støvler og hjelm i Skiutleien.

Lunsjen gjennomføres ca kl 13 i varmstua eller utendørs, alt etter vær. Anbefaler foreldre å delta på lunsjen for å ivareta gjeldende smittevernregler.
Påmelding i billettluka u heishuset ved barneland.