Vi åpner Lørdag 15, januar kl 10

Gyda er fortsatt på besøk, men i form av snøstorm. Hun har herjet og satt alt av nettverk til oss ute av funksjon, slik at våre webkamera blant annet ikke virker. Overhalla IT har tatt fatt i saken, så da er det i de bestes hender. De bruker ikke gi seg før ting funker igjen.
De ansatte ved skisenteret jobber på spreng for at alt skal være klart for i morgen til åpning kl 10. Vi har ikke klart antall heiser som blir åpen, men vurderer under veis. I morgen vil også Ått-kanten åpne fra kl 12-19 🙂 Vi er lovt besøk av den kjente bartender Hans Kjetil Andreassen, så det lover godt.  Regler for Ått-kanten er som følger:
  • Skjenkestopp i morgen klokken 19.00,  og man må senest klokken 19.30 slutte å drikke alkohol på skjenkestedet.
  • Skjenking skal skje ved bordene.
  • Serveringsstedet skal sørge for at alle kan holde 1 meters avstand til andre enn husstandsmedlemmer og tilsvarende nære.
  • Krav om munnbind der det ikke er mulig å holde meteren, unntatt mens man sitter ved bordet.
  • Plikt til å registrere gjester som samtykker til det.

Ber om at våre gjester lystrer de reglene som er gjeldende.