Stor skredfare utenfor oppkjørte løyper!

BEFARING: Mannskapet som jobber i Bjørgan kan lett forestille seg hvilken katastrofe skredet hadde blitt om det hadde skjedd på dagtid da mange kjører frikjøring i området skredet gikk. Det til tross for at det står tydelige advarsler om mot å bevege seg inn i området. Fra venstre: Vidar Sunde, Tor Jørgen Heggum, Joar Gravbrødt, og Jan Arild Landstad.

I den siste tiden har det vært stor snøfall og sterk vind, som gjør at det er stor skredfare utenfor oppkjørte løyper for tiden. Vi ber våre brukere å respektere våre merkinger for hvor i anlegget dere kan ferdes trygt.
Holder man seg innfor i de merkede løyper er man trygg for snøras.

Natt til søndag 6. februar hadde vi et stort snøras i område og heldigvis gikk det bra også denne gangen. Men siden den dagen har det kommet store mengder snø, blandet med vind, som gjør at det fortsatt er stor snøskredfare.

Vi ber aller respektere dette.

Bjørgan, Grong | Stort ras i Bjørgan: – Det største jeg har sett de 40 årene jeg har jobbet her (namdalsavisa.no)