Vi stenger ned etter påske !

Vi stenger ned etter påske !

En samlet vurdering gjør at vi har besluttet å stenge ned anlegget etter påske og siste driftsdag vil være mandag 5 april. Det er gjort det som er mulig i for å holde anlegget åpent i påska, selv om det til tider har vært krevende.  

Etter endt sesong starter nå de ansatte med å demontere heiser og alt annet utstyr som må til for å drive et skianlegg. De ansatte brukte 9 uker før anlegget kunne åpne til årets sesong og vil bruke det samme for å stenge ned anlegget. I tillegg får vi i år også en litt større jobb, da alle girkasser skal inn til service. Dette er vi pålagt av Statens Jernbanetilsyn for å kunne drifte skianlegget videre fremover. Det er en stor jobb både arbeidsmessig og økonomisk for skisenteret, men må gjøres slik at vi kan åpne anlegget til vinteren igjen.

Vi kan se tilbake på en sesong som har vært litt utenom det vanlig og vi håper at neste sesong blir tilnærmet normalt og at vi igjen kan møtes i bakken og i åttkanten.

Selv med strenge restriksjoner og en trøblete sesong værmessig, med tanke på at vinterferie og påske regnet bort har vi mye å glede oss over.

Vi som jobber med skisenteret har virkelig følt støtte fra alle brukerne av anlegget og det setter vi umåtelig pris på. Det ble solgt 60% prosent mere sesongkort i år og vi har hatt mange besøkende i de helgene vi har hatt åpent. Det er lagt ut nærmere 100 enheter som nå flere jobber med å få bebygd og solgt, det betyr at det skal investeres nærmere 300 millioner rundt vårt skianlegg i tiden fremover.  

For oss og lokale bedrifter betyr dette veldig mye. Grong var den kommunen som hadde høyest økning i detaljhandel pr innbygger i 2019 i Trøndelag og dette skyldes i stor grad det som skjer rundt anlegget. Det gleder oss og se at det til stadighet blir investert og vi ønsker både Gokart bane og  rulleskiløype velkommen som en flott tilvekst i område.

Helt objektivt sett så synes vi at vi har det flotteste turområde, fint innpakket av tre nasjonalparker rundt oss, med litt over en times kjøretur fra vårt skianlegg.

Vi skal fortsette jobben med Destinasjon Bjørgan og lover at vi skal jobbe godt for at dette fortsatt skal være en plass dere vil bruke fritiden.

Vi ansatte vil med dette takke alle våre bruker for denne sesongen og vi gleder oss til å ta dere imot til vinteren!

Tusen takk for denne sesongen !

Mvh Grong Skisenter